HOLD TEMAFEST PÅ PERRONEN

Skal der være fest, så lad der være temafest. De fleste mennesker kender følelsen af at have lyst til at holde en stor fest. Ikke nødvendigvis for at fejre andet end festen i sig selv, men mere for at samle alle de mennesker, som man holder af. I den forbindelse kan det være en god idé at holde temafest. På den måde er det temaet og stemningen, som bliver midtpunkt og centrum for festen. Perronen, som er beliggende i Hørning, har de helt rette selskabslokaler til en sådan fest. Uanset hvor mange du vælger at invitere til temafesten, så er Perronens fleksible lokaler ideelle hertil. Lokalerne kan rumme alt fra 10 personer og op til 600 personer, hvorfor de nemt kan tilpasses den størrelse selskab, som du ønsker at invitere.

Temafest på perronen

FLEKSIBLE LOKALER TIL TEMAFESTEN

Ud over de størrelsesmæssigt fleksible lokaler, som Perronen i Hørning tilbyder, så er indretningen af disse lokaler også rå og enkel. Dette giver dig mulighed for at sætte dit eget personlige præg på stemingen i selskabslokalerne. Denne mulighed er især fordelagtig når det kommer til temafester, da du hermed har rig mulighed for at pynte og skabe den helt rette stemning alt efter, hvilket tema du har valgt for festen. Derudover er der også mulighed for forskellige muligheder af forplejning til arrangementet i forbindelse med leje af Perronens lokaler. Hvis arrangementet ligger senere på aftenen er der også mulighed for udelukkende at lave en let anretning til gæsterne. I den forbindelse kan det anbefales at lægge mere vægt på den efterfølgende fest, hvor du også har mulighed for at få bar med dertilhørende bartender samt forskellige løsninger i forhold til musik til temafesten. De mange muligheder kan du læse mere om her.

I HØRNING – TÆT PÅ AARHUS OG SKANDERBORG

De fleksible lokaler og de mange muligheder i forbindelse med forplejning og musik, er ikke de eneste fordele ved at vælge Perronens lokaler til din temafest. En helt unik fordel er den centrale placering mellem Aarhus og Skanderborg. Der er under et kvarters kørsel fra Skanderborg og Aarhus til Hørning, hvor Perronen er placeret, hvilket giver dig og dine gæster rig mulighed for at komme til og fra Perronen på en let og overskuelig måde. Det gælder både, hvis du og dine gæster vælger at køre selv, men altså også med den offentlige transport, som der også er gode forbindelser med. Planlægger du temafesten med efterfølgende morgenmad dagen efter, så er der også utallige overnatningsmuligheder både i og omkring Hørning, Aarhus og Skanderborg. Perronen er altså et ideelt valg til afholdelse af din temafest. Personalet bag har mange års erfaring fra branchen og du kan derfor trygt overlade opgaven til dem.